Egy konyvmoly regenyes elete

Egy konyvmoly regenyes elete

by Gabrielle Zevin

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A. J. Fikry, a kiégett könyvesboltos nehéz éveket tudhat maga mögött: meghalt a felesége; az üzlete rosszabbul megy, mint valaha; ráadásul ellopták tole legnagyobb értékét is, egy Poe verseket tartalmazó ritka kötetet. Idovel elfordul az emberektol, és még a könyvei sem nyújtanak számára vigaszt, mert a rohamosan változó világra emlékeztetik. Egy váratlan esemény folytán viszont kénytelen lesz újrakezdeni az életét, mert egy kislányról is gondoskodnia kell. A mogorva és életunt férfi hamarosan más szemmel néz a világra, igaz barátokra lel, újra szerelmes lesz, a könyvesboltja pedig a kisváros nyüzsgo központjává alakul át.

Gabrielle Zevin jó humorérzékkel megírt, varázslatos regénye tisztelgés a könyvek világa elott, szerelmeslevél arról, miért szeretünk olvasni és miért zárunk bizonyos embereket a szívünkbe. Nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akiknek a könyvek a legjobb barátai és azoknak, akik hisznek abban, hogy „senki sem különálló sziget".

Product Details

BN ID: 2940157958756
Publisher: Magnólia
Publication date: 12/04/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 240
File size: 1 MB

About the Author

Gabrielle Zevin is an American author and screenwriter. Her first book, Elsewhere, is a magical realist young adult novel. Following Elsewhere, Zevin wrote the well-received Memoirs of a Teenage Amnesiac, which was adapted into a Japanese film in 2010. In 2011, she released the first book in the Anya Balanchine book series, All These Things I've Done, which was followed by Because It Is My Blood and In the Age of Love and Chocolate. Her most recent novel for adults, The Storied Life of A.J. Fikry, debuted on the New York Times Best Seller list.

Hometown:

New York, New York

Date of Birth:

October 24, 1977

Place of Birth:

Poughkeepsie, New York

Education:

A.B. in English and American Literature, Harvard College, 2000

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews