Gyorsan elhadarom (Talking as Fast as I Can)

Gyorsan elhadarom (Talking as Fast as I Can)

by Lauren Graham, Luca Szabó

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.50

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ebben ?a kötetben Lauren Graham egy pillanatra megállítja az idot, és végignéz eddigi életén. Hangos nevetésre készteto történeteket mesél a gyerekkoráról, a karrierje beindításának idoszakáról és arról, amikor évekkel késobb a Vásott szülok forgatásán a lakókocsijában ülve feltette magának a kérdést: „Te most... ööö... befutottál?" Oszintén beszél arról is, milyen szinglinek lenni Hollywoodban („Már vadidegenek is aggódtak értem, olyan sokáig voltam szingli."), arról, amikor egy alkalommal meghallgatáson vett részt a feneke, valamint arról is, milyen volt zsuritagnak lenni A kifutóban („Mintha csak divatalapú rövidzárlatot kaptam volna."). Visszaemlékszik, milyen élmény volt, amikor megkapta a pergo nyelvu Lorelai Gilmore szerepét, valamint milyen érzés volt kilenc évvel késobb újra felvenni a szerepet, és mit jelentett neki mindez.

A könyvet fotók és a Szívek szállodája: Egy év az életben forgatása közben Graham által vezetett napló részletei színesítik. Olyan, mint egy kellemes, otthon töltött este, amikor mindent alaposan kibeszélünk a legjobb barátunkkal, nevetünk, történeteket mesélünk, és persze mindent gyorsan elhadarunk.

Product Details

BN ID: 2940157338688
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 05/10/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 224
Sales rank: 931,695
File size: 3 MB

About the Author

Lauren Graham is an actress best known for her roles on the critically acclaimed series Gilmore Girls and Parenthood. She has performed on Broadway and appeared in such films as Bad Santa, Evan Almighty, and Because I Said So. She holds a BA in English from Barnard College and an MFA in acting from Southern Methodist University. She lives in New York and Los Angeles.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews