Het verbreken van een generatievloek: Claim je vrijheid!

Het verbreken van een generatievloek: Claim je vrijheid!

by Gabriel Agbo, Teresa Jong

Paperback

$10.00
View All Available Formats & Editions
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, August 22

Overview

Dit boek zal u de ogen openen voor de gevolgen van alle daden die onze Lotsbestemming bepaalt, zelfs die van onze kinderen en onze ongeboren kinderen. Het onderwerp van vloeken is lang genegeerd en we vonden het nodig om het hier te aan de orde te stellen. We zullen beginnen met in de Schriften te duiken om te kijken wat God te zeggen heeft over vloeken, hoe ze werken en hoe we vrij van ze kunnen komen. Generatievloeken zijn zo belangrijk dat God ze in de Tien Geboden heeft laten opnemen.

Zo vele mensen zijn gebonden door de Vijand met ondefinieerbare en ongeziene middelen. In deze studie zullen we leren hoe we die ketenen kunnen verbreken die oorspronkelijk bij de Vijand vandaan komen. We zullen dieper onderzoek doen naar gebieden zoals afgoderij (inclusief Halloween), immoreel gedrag, verraad, stelen, moorden, etc.

Ik geloof dat als u dit boek leest en de waarheid ervan onderzoekt, dat u dan de neiging zult krijgen om uzelf te onderzoeken en moeite zal gaan doen om een heilig leven te gaan lijden. Is het niet voor uzelf, dan wel voor uw kinderen en de generaties die nog zullen moeten komen.

Ik wil u vragen om dit te lezen met een open hart.

Dat God u mag zegenen tijdens het lezen en dat uw begrip zich mag opscherpen tot wat er werkelijk om u heen gaande is.

Product Details

ISBN-13: 9781983902468
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 01/17/2018
Pages: 96
Product dimensions: 6.00(w) x 1.25(h) x 9.00(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews