Utolsó lélegzetig

Utolsó lélegzetig

by Heather Gudenkauf

NOOK Book(eBook)

$7.23

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Heather Gudenkauf amerikai írónőt gyakran nevezik &quo;női John Grishamnek”. Az utolsó lapig képes fokozni az izgalmat. Ez a regénye egy telefonhívással kezdődik az iskolából: &quo;Szeretlek, anya!” Aztán egy lövés hangja, és a vonal megszakad. Te mit tennél?
A gyerekek már javában készülnek a tavaszi szünetre egy csendes, amerikai kisváros iskolájában. Vidámak, hiszen mindjárt itt a vakáció. Ám egy ismeretlen fegyveres túszul ejti őket a délelőtt során, és nem árulja el, mi a szándéka. Vajon ki ez a férfi? Hiszen Broken Branch városában mindenki jól ismeri egymást – vagy mégsem?
A feszült tempójú thrillerben percről percre fokozódnak az események. Mire véget ér a nap, megtudjuk, sikerül-e épségben kihozni a gyerekeket az iskolából, és hogy valójában ki ez a fegyveres alak. Addig csak egy biztos: odakint a szülők és a rendőrök rettegve félnek, nehogy kudarcot valljon a mentőakció.
A könyv heteken át a New York Times bestseller listáján szerepelt, és szó van róla, hogy hamarosan film készül belőle.


Product Details

ISBN-13: 9789639905450
Publisher: Kulinária Kiadó Kft.
Publication date: 06/21/2016
Series: Utolsó lélegzetig
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Heather Gudenkauf is an Edgar Award nominated, New York Times and USA Today bestselling author. Heather lives in Iowa with her husband and children. In her free time Heather enjoys spending time with her family, reading, and running.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews