Webbanalys: förstå och förbättra användarnas upplevelse

Webbanalys: förstå och förbättra användarnas upplevelse

by Marcus Österberg

NOOK Book(eBook)

FREE

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

I denna bok får du råd om hur du kommer igång med att jobba mätbart med verksamhetsmål på en webbplats. Du får förslag på ett arbetssätt för kontinuerlig förbättring av webbplatsen.

Detta är inte en bok om digital analys. Istället handlar den specifikt om hur man utvärderar en webbplats. Trots detta är många delar användbara även för att mäta reklamkampanjer, appar, sociala medier, spel med mera.

Att jobba med webbanalys är mycket mer än att bearbeta den insamlade statistiken från webbplatsen. Bland annat tar boken upp hur man förhåller sig till design, estetik och teknik. Att slösa energi på att leda trafik till landningssidor som inte har förutsättningar för konvertering är väldigt onödigt. Detta är vad denna bok handlar om – hur man skapar förutsättningar för en värdeskapande webbplats.

Product Details

BN ID: 2940155294856
Publisher: Marcus Österberg
Publication date: 06/11/2018
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
Sales rank: 897,357
File size: 7 MB

About the Author

Marcus Österberg har sedan 1998 jobbat i ett flertal roller kring webben, främst som webbutvecklare och webbstrateg. Webbstrategi för alla är hans första bok, men han har under många år skrivit utredningar, rapporter och utbildningsmaterial som webbkonsult.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews